Over

beachWelkom op Casadosol, van en voor liefhebbers van reizen naar zonnige bestemmingen. Hoewel we natuurlijk allemaal erg verknocht zijn aan Nederland, worden we in ons koude kikkerlandje niet altijd overladen met zon en een aangenaam warme temperatuur. Vandaar dat we Nederland zo nu en dan maar al te graag verlaten om ons hart op te halen in warme en zonnigere oorden. Of het nu om een korte stedentrip gaat in het voor- of najaar, een strandvakantie in Europa of een verre reis om aan de kou van de wintermaanden te ontsnappen, het staat allemaal op ons verlanglijstje.

Zonnige bestemmingen
Op onze website kijken we daarom graag naar diverse bestemmingen met veel zonuren om alvast een beetje weg te dromen voor we daadwerkelijk op reis gaan. Uit onderzoek is gebleken dat voor de meeste Europeanen de omgeving nog altijd de primaire reden is om voor een vakantiebestemming te kiezen. Voor ons reden genoeg om diverse suggesties te belichten, immers de voorpret van de vakantie telt ook mee.

vakantiehuisVakantiehuizen
Onze beste herinneringen hebben we aan de vakanties waarin we een fijn vakantiehuis hadden gevonden. We geloven dat het huren van een vakantiehuis veel voordelen heeft; je hebt je eigen plekje, het is makkelijk voor families en grote groepen, de kosten zijn dikwijls heel redelijk en je kunt natuurlijk een vakantiehuis uitzoeken dat precies aansluit op jullie wensen. Begrijpelijk dus dat we hier zo nu en dan extra aandacht aan (het huren van) vakantiehuizen besteden.

En meer
Vakantie is natuurlijk meer dan het vertrekken naar een zonnige bestemming. Daarom schrijven we op onze blog ook over algemene trends in de reisbranche. Je kunt hierbij denken aan bestemmingen, type vakanties, maar ook tips om je vakantie te plannen. Een eenvoudige manier om ideeën op te doen voor het volgende avontuur.